Skraćivanje narukvice

Skraćivanje kaiša za Sat
Želimo da budete 100% zadovoljni Vašim satom odabranim kod nas, zato Vam nudimo BESPLATNO podešavanje dužine metalnog kaiša u svim našim prodavnicama Poklon Dućan širom Srbije. Jednostavno nam pošaljite obim Vašeg ručnog zgloba prilikom naručivanja na našoj internet prodavnici u komentaru ili nas posetite u bilo kojoj internet prodavnici Poklon Dućan i naši stručni prodavci će Vam sa zadovoljstvom prilagoditi dužinu kaiša vašem ručnom zglobu na licu mesta potpuno besplatno.

Značajno je za Vaš sat da bude lepo prilagođen Vašem ručnom zglodu, da Vam je udoban, ali istovremeno i da izgleda savršeno na ruci. Satovi sa kožnim, tekstilnim, gumenim kaišem se većinom savršeno prilagođavaju Vašem zglobu, sa druge strane metalnim kaiševima za sat i metalnim narukvicama je obično potrebno prilagođavanje, kako bi se savršeno prilagodli Vašem zglobu. Uz naše jednostavne korake ovo vrlo lako možemo uraditi za Vas besplatno za sve satove kupljene kod nas. Imajte u vidu da je prosečna dužina metalnog kaiša kod ženskih satova 165 milimetara, a kod muških satova 200 milimetara.

  • Navedite mere obima Vašeg zgloba i mi ćemo prilagoditi metalni kaiš pre slanja
    Prilikom kupovine sata sa metalnim kaišem sa podesivim vezama, mi ćemo Vam sa zadovoljstvom potpuno besplatno podestiti kaiš za sat Vašem obimu ručnog zgloba pre slanja pošiljke. Jednostavno upišite obim vašeg ručnog zgloba (mm ili cm) u komentaru prilikom poručivanja i mi ćemo se pobrinuti da Vaš kaiš bude savršeno skraćen, a viškovi veza kaiša fino spakovani u pakovanje. Obim ručnog zgloba možete jednostavno izmeriti tako što ćete obaviti mesto na kojem nosite sat koncem ili krojačkim metrom i zatim u sluačju konca, približiti lenjiru ili metru i izmeriti obim ručnog zgloba. Mi ćemo na tu meru dodati pet milimetara, koliko je potrebno da sat bude savršeno uoban Vašoj ruci. U slučaju da Vam je potrebno proširivanje narukvice mi ćemo poručiti dodatne veze za kaiš od proizvođača i obezbediti Vašem satu originalne nastavke.
  • Poručite sat putem interent prodavnice, a kaiš podesite lokalno u našim prodavnicama
    Sa nama uvek imate više opcija. Ukoliko želite da kaiš na Vašem satu podesimo u našim prodavicama, naši prodavci će Vam prilagoditi kais Vašem ručnom zglobu na licu mesta. Posetite nas u Našim prodavnicama u Nišu, Novim Sadu, Inđiji i Beogradu. 

Molimo Vas imajte u vidu da satove čiji su metalni kaiševi podešavani van Poklon Dućan prodavnica i ovlašćenog servisa neće podlegati politici povrađaja novca i reklamaciji, zato sačuvajte Vaše satove i prava i servisirajte satove u Poklon Dućanu kod stručnog osoblja, koje Vam odgovorno stoji na raspolaganju.