Naša priča

Poklon Dućan je kuća finih poklona, satova i nakita. Strastveno i predano biramo najbolje internacionalne brendove, vodeći računa da zadovoljimo istančan ukus svih ljubitelja finih poklona, satova i nakita. Verujemo u konstantan napredak kroz ulaganje u znanje, brigu o zaposlenima, asortiman i ambijent naših prodavnica sa ciljem postavljanja visokih standarda poslovanja. Kao deo Crystal Time kompanije koja je ekskluzivni uvoznik i distributer satova, nakita, kaiševa i baterija na teritoriji Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, imamo priliku da našim kupcima ponudimo najbolje proizvode po pristupačnoj ceni, pružajući kompletnu uslugu servisiranja svih proizvoda koje nudimo. Očekuju Vas na jednom mestu pažljivo odabrane, najbolje i najuzbudljivije kolekcije finih poklona, satova i nakita iz celog sveta. Dobrodošli u Poklon Dućan!

Mi smo Ovlašćeni prodavci i serviseri brendova

Poklon Dućan je zvanični prodavac proizvoda za Srbiju koji su predstavljeni na našoj internet prodavnici. Ovo znači da je Poklon Dućan ovlašćen od strane proizvođača za prodaju proizvoda. Mnoge internet prodavnice vrše prodaju satova i nakita, iako nisu ovlašćeni od strane proizvođača . To znači da je izvor proizvoda sumnjiv i da autentičnost proizvoda nije garantovana. Proizvođači satova i nakita preporučuju da kupujete samo od zvaničnih prodavaca ,kao što je Poklon Dućan.

Dostava sledeći dan

Nudimo uslugu besplatne dostave za sve porudžbine iz Srbije. Isporuka sledeći dan je dostupna i besplatna za sve porudžbine preko 2.000 RSD. Kada naručite proizvod radnim danima pre 13 časova, proizvod ćemo poslati istog dana, a isporuka je sledeći dan na Vašu adresu.

Ako piše da je na lageru, onda je na lageru

Nudimo raznovrstan izbor speciajlizovanih proizvoda, sa preko 4.000 proizvoda na lageru. Ako piše da je na lageru, onda je proizvod na lageru i spreman za slanje.

Povraćaj celokupnog iznosa novca

Ne sviđa Vam se poručeni proizvod? Nema problema! Samo pošaljite nazad zajedno sa obrascem za odustajanje i dobijate celokupan iznos novca nazad.

Sve porudžbine se isporučuju iz srbije

Naši proizvodi se nalaze na našem lageru u Srbiji i nisu čuvani u magacinima naših partnera. To znači da proizvode koje vidite na našoj internet prodavnici mogu biti isporučeni istog dana i dostavljeni Vama u roku od 24 sata na vašu adresu ili u naše prodavnice u Beogradu, Novom Sadu, Nišu ili Inđiji.

100% originalni satovi I nakit

U našoj internet prodavnici svi proizvodi su 100% originalni brendovi. Svi proizvodi su pod garancijom od 2 godine sa internacionalnom i domaćom garancijom, brendiranim pakovanjem i podrškom našeg servisnog centra.

Besplatna dostava u celoj srbiji

Nudimo besplatnu isporuku širom Srbije, sa besplatnom isporukom već sledeći dan za porudžbine veće od 2.000 RSD. Ukoliko vam je potrebno da se pošiljka dostavi na određen dan, mi čemo vam organizovati isporuku bez dodatnih troškova.

Slobodan povraćaj proizvoda u roku od 15 dana

Na Poklon Dućan internet prodavnici imate pravo na zamenu za drugi proizvod ili povraćaj novca. Ponosni smo da celokupnu vrednost plaćenog iznosa za naručene proizvode vraćamo pre zakonskog roka od 15 dana, i to odmah nakon prijema Izjave o odustanku od ugovora zaključenog na daljinu i naručenih proizvoda.

Besplatno skraćivanje kaiševa

Želimo da budete 100% zadovoljni Vašim satom odabranim kod nas, zato Vam nudimo BESPLATNO podešavanje dužine metalnog kaiša u svim našim prodavnicama Poklon Dućan širom Srbije. Jednostavno nam pošaljite obim Vašeg ručnog zgloba prilikom naručivanja na našoj internet prodavnici u komentaru ili nas posetite u bilo kojoj internet prodavnici Poklon Dućan i naši stručni prodavci će Vam sa zadovoljstvom prilagoditi dužinu kaiša vašem ručnom zglobu na licu mesta potpuno besplatno.

100% sigurna internet kupovina

Vaša porudžbina i podaci su potpuno sigurni! Tajnost podataka Kupca zaštićena je i osigurana upotrebom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka (SSL enkripcija postupak je šifrovanja podataka radi sprečavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prenosa).

Klikni I pokupi

Želite da poručite proizvod ili rezervišete, ali niste u mogućnosti da se uskladite sa kurirom ili želite pre kupovine da probate Vaš proizvod u prodavnici? Odaberite opciju KLIKNI I POKUPI i izaberite u kojoj prodavnici Poklon Dućan želite da dostavimo proizvode. Ukoliko se predomislite prilikom probanja ili Vam se u prodavnici svidi drugi proizvod, nemate nikakve obaveze.

Do 6 rata bez kamate

Internet plaćanje na rate bez kamate i bez učešća! Svim korisnicima koji poseduju MasterCard Gold, Visa Classic i American Express kreditne kartice Banke Intesa, imaju mogućnost kupovine svih dostupnih proizvode na minimum DVE, a maksimum šEST jednakih mesečnih rata bez kamate.

Besplatno graviranje na odabrane proizvode

UČINITE VAš POKLON POSEBNIM UZ POKLON DUĆAN GRAVIRANJE

Povremeno je za poseban poklon potreban lični pečat koji ga čini jedinstvenim. Ponekad je ono što želite da izrazite prema Vašim voljenima toliko posebno da želite da Vaše voljene osobe budu u mogućnosti da zadrže i trajno sačuvaju. Mi Vam to možemo ponuditi kroz našu uslugu Poklon Dućan graviranja.

Istražite kolekciju satova i nakita koju nudimo u Poklon Dućanu i pronađite idealan komad za sebe i stil koji negujete uz specijalne pogodnosti.