Politika privatnosti

 • Vaša porudžbina i podaci su potpuno sigurni!  Mi u internet prodavnici Poklon Dućan i kompaniji Crystal Time d.o.o. cenimo Vašu privatnost, zato o Vašim podacima izuzetno pažljivo brinemo. Posetioci naše interent prodavnice, korišćenjem iste, prihvataju da se podaci o njima koriste u skladu sa ovom Politikom privatnosti.
  Kako bismo brzo i uspešno obradili Vašu narudžbinu potrebni su nam Vaši ispravni podaci: ime, prezime, adresa, e-adresa(email) i broj telefona. Uz pomoć tih informacija bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željene proizvode, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu porudžbine. Preduzimamo sve standardne mere predostrožnosti kako bi sprečili eventualni neovlašćeni pristup Vašim podacima.
 • Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima u cilju pružanja vrhunske i kvalitetne usluge. Vaše podatke ćemo koristiti isključivo u svrhu tehničke administracije internet prodavnice, kako bi vam obezbedili pristup posebnim informacijama, ponudama i materilaima ili za direktnu komunikaciju sa Vama. Nikada i ni na koji način nećmo zloupotrebiti Vaše privatne informacije. Registracijom ili prijavom na naš servis poklonducan.rs dajete saglasnost kao korisnik servisa sa opcijom slanja obaveštenja na Vašu adresu, e-adresu(email), ostavljen kontakt telefon ili viber servis. Kao korisnik imate mogućnost odluke da budete ili ne, deo naših bilten, sms i viber lista putem kojih održavamo kontakt sa Vama kao vernim korisnicima i kupcima u cilju informisanja i deljenja sadržaja vezanog za novine, ponude, igre i dodatna znanja komplementarna sa tematikom Poklon Dućan internet prodavnice. Kao naš korisnik ili kupac imate mogućnost u svakom trenutku, da slanjem zahteva u pisanoj ili elektronskoj formi, povučete svoju saglasnost, nakon čega više nikada nećete dobijati pomenute informacije.
 • Svi podaci o Vama kao našim korisnicima ili kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni naše internet prodavnice Poklon Dućan i kompanije Crystal Time su odgovorni za poštovanje načela zaštite privatnosti. Kako bismo brzo i uspešno dostavili proizvode, kurirska služba koja vrši dostavu kupljenih proizvoda ima mogućnost pristupa Vašim podacima neophodnim za izvršenje ugovorenog posla – ime, prezime, adresu i broj telefona. U ime internet prodavnice Poklon Dućan i kompanije Crystal Time obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe, niti ih prosleđujemo trećim licima, što Vam osigurava potpuno sigurno i bezbedno iskustvo korišćenja naše internet prodavnice.
 • Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili našim korisnicima jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.
 • Kao naši korisnici ili kupci odgovorni ste za pristup svom sistemu i zaštitu svojih korisničkih informacija i lozinke, tačnost i istinitost svih informacija upisanih ili poslatih na servis internet prodavnice Poklon Dućan.
 • Poklon Dućan internet prodavnica koristi kolačiće (cookies) kako bi Vam pomogli u prilagođavanju korišćenja interneta Vašim potrebama. Kolačić je tekstualni dokument koji je smešten na Vašem hard disku od strane web servera. Kolačići ne mogu biti korišćeni da pokrenu program ili da isporuče virus Vašem računaru. Kolačići su jedinstveno dodeljeni Vama, i jedino mogu biti pročitani od strane web servera u domenu koji Vam ih je poslao. Jedna od osnovnih svrha kolačića je da obezbedi pogodnosti koje će Vam uštedeti vreme.
 • Maloletna lica mogu koristiti internet prodavnicu uz nadzor roditelja ili staratelja. Poklon Dućan internet prodavnica zadržava pravo da odbije pružanja usluga, ukine nalog ili otkaže narudžbenicu ukoliko ustanovi da su prekršeni Uslovi korišćenja, a shodno zakonskim ograničenjima.
  Poklon Dućan internet prodavnica i Crystal Time kompanija  nisu odgovorni za sadržaj informacija objavljenih od strane korisnika na našem servisu.
 • Saglasnost i promena uslova
  Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost Vas kao korisnika sa navedenim uslovima korišćenja. Poklon Dućan internet prodavnica i Crystal Time kompanija zadržavaju pravo za izmenom ove Politike privatnosti. Svaka izmena postaje važeća nakon njenog objavljivanja na interent prodavnici poklonducan.rs. Vi kao korisnik se obavezujete da povremeno pročitate ovu politiku privatnosti kako biste bili upoznati sa eventualnim izmenama iste. Ukoliko nastavite sa korišćenjem internet prodavnice i sevisa Poklon Dućan nakon nove verzije politike privatnosti, podrazumeva se da ste istu prihvatili kao važeću.