Naše usluge

Graviranje
UČINITE VAŠ POKLON POSEBNIM UZ POKLON DUĆAN GRAVIRANJE
Povremeno je za poseban poklon potreban lični pečat koji ga čini jedinstvenim. Ponekad je ono što želite da izrazite prema Vašim voljenima toliko posebno da želite da Vaše voljene osobe budu u mogućnosti da zadrže i trajno sačuvaju. Mi Vam to možemo ponuditi kroz našu uslugu Poklon Dućan laserskog graviranja. Sada smo u mogućnosti da ponudimo besplatno graviranje na odabranim modelima satova i nakita, kako biste svoj poklon učinili zaista ličnim i jedinstvenim.

 • Proverite sa našom korisničkom podrškom mogućnost i opcije graviranja na Vašem željenom proizvodu
 • Naručite željeni proizvod putem naše internet prodavnice 
 • U komentaru prilikom naručivanja upištite GRAVIRANJE:  i dogovoreni tekst sa našom korisničkom podrškom
 • U kupon polje upišite #poklongraviranje i naručite proizvod
 • Naše kolege iz korisničke podrške će Vas kontaktirati i potvrditi pod kojim uslovima i roku je moguće graviranje na naručenom proizvodu.
 • Imajte u vidu da nije moguće graviranje na svim proizvodima i da je prostor za manevar ograničen.
 • Proizvodi sa graviranjem zbog svoje jedinstvenosti nisu podložni našoj politici povraćaja novca i proizvoda.

Skraćivanje kaiša za Sat
Želimo da budete 100% zadovoljni Vašim satom odabranim kod nas, zato Vam nudimo BESPLATNO podešavanje dužine metalnog kaiša u svim našim prodavnicama Poklon Dućan širom Srbije. Jednostavno nam pošaljite obim Vašeg ručnog zgloba prilikom naručivanja na našoj internet prodavnici u komentaru ili nas posetite u bilo kojoj internet prodavnici Poklon Dućan i naši stručni prodavci će Vam sa zadovoljstvom prilagoditi dužinu kaiša vašem ručnom zglobu na licu mesta potpuno besplatno.

Značajno je za Vaš sat da bude lepo prilagođen Vašem ručnom zglodu, da Vam je udoban, ali istovremeno i da izgleda savršeno na ruci. Satovi sa kožnim, tekstilnim, gumenim kaišem se većinom savršeno prilagođavaju Vašem zglobu, sa druge strane metalnim kaiševima za sat i metalnim narukvicama je obično potrebno prilagođavanje, kako bi se savršeno prilagodli Vašem zglobu. Uz naše jednostavne korake ovo vrlo lako možemo uraditi za Vas besplatno za sve satove kupljene kod nas. Imajte u vidu da je prosečna dužina metalnog kaiša kod ženskih satova 165 milimetara, a kod muških satova 200 milimetara.

 • Navedite mere obima Vašeg zgloba i mi ćemo prilagoditi metalni kaiš pre slanja
  Prilikom kupovine sata sa metalnim kaišem sa podesivim vezama, mi ćemo Vam sa zadovoljstvom potpuno besplatno podestiti kaiš za sat Vašem obimu ručnog zgloba pre slanja pošiljke. Jednostavno upišite obim vašeg ručnog zgloba (mm ili cm) u komentaru prilikom poručivanja i mi ćemo se pobrinuti da Vaš kaiš bude savršeno skraćen, a viškovi veza kaiša fino spakovani u pakovanje. Obim ručnog zgloba možete jednostavno izmeriti tako što ćete obaviti mesto na kojem nosite sat koncem ili krojačkim metrom i zatim u sluačju konca, približiti lenjiru ili metru i izmeriti obim ručnog zgloba. Mi ćemo na tu meru dodati pet milimetara, koliko je potrebno da sat bude savršeno uoban Vašoj ruci. U slučaju da Vam je potrebno proširivanje narukvice mi ćemo poručiti dodatne veze za kaiš od proizvođača i obezbediti Vašem satu originalne nastavke.
 • Poručite sat putem interent prodavnice, a kaiš podesite lokalno u našim prodavnicama
  Sa nama uvek imate više opcija. Ukoliko želite da kaiš na Vašem satu podesimo u našim prodavicama, naši prodavci će Vam prilagoditi kais Vašem ručnom zglobu na licu mesta. Posetite nas u Našim prodavnicama u Nišu, Novim Sadu, Inđiji i Beogradu. 

Molimo Vas imajte u vidu da satove čiji su metalni kaiševi podešavani van Poklon Dućan prodavnica i ovlašćenog servisa neće podlegati politici povrađaja novca i reklamaciji, zato sačuvajte Vaše satove i prava i servisirajte satove u Poklon Dućanu kod stručnog osoblja, koje Vam odgovorno stoji na raspolaganju.