Amore Baci Roze Beli srebrni privezak sa swarovski kristalom za narukvicu

Amore Baci Roze Beli srebrni privezak sa swarovski kristalom za narukvicu
Amore Baci Roze Beli srebrni privezak sa swarovski kristalom za narukvicu
Šifra: 23004

Raspoloživost: Na lageru

6.990 din.
1 - 2 radna dana
ILI
Gde kupiti:
Prodavnica Lokacija
Beograd - Bulevar 120 Mapa
Dostupno Online Mapa
Novi Sad - BIG Mapa
Proveri dostupnost
Opis

Detalji

Amore baci roze beli srebrni privezak sa swarovski kristalom za narukvicu
Šifra proizvoda 23004
Brend Amore Baci
Pol Ženski
Garancija 2 godine
Kolekcija Brenda Swarovski Kristal
Kolekcija nakita Perla, Swarovski Kristal
Tip nakita Privesci
Materijal nakita Srebro
Boja nakita Roze, Srebrna
Dimenzije nakita N/A
Podesiva veličina N/A
Tip kopče N/A
Viseće N/A
Tip lančića N/A
Napomena N/A
Dostava i povraćaj

DOSTAVA NA TERITORIJI CELE SRBIJE

Nudimo besplatnu isporuku širom Srbije, sa besplatnom isporukom već sledeći dan. Ukoliko vam je potrebno da se pošiljka dostavi na određen dan, mi čemo vam organizovati isporuku bez dodatnih troškova.
Detalji načina isporuke

BESPLATNA DOSTAVA SLEDEĆI DAN

Poručite radnim danima do 13 časova i ostvarite privilegiju BESPLATNE dostave sledeći dan za porudžbine veće od 2.000 RSD.
Detalji načina isporuke

KLIKNI I POKUPI

Isporuka u prodavnici. Niste u mogućnosti da se uskladite sa kurirom ili želite prvo da probate vaš proizvod u prodavnici, izaberite opciju pokupi u prodavnici.
Detalji načina isporuke

POVRAĆAJ CELOKUPNOG IZNOSA NOVCA

Ne sviđa Vam se poručeni proizvod? Nema problema! Samo pošaljite nazad zajedno sa obrascem za odustajanje i dobijate celokupan iznos novca nazad.
Detalji politike povraćaja

SLOBODAN POVRAĆAJ PROIZVODA U ROKU OD 15 DANA

Na Poklon Dućan internet prodavnici imate pravo na zamenu za drugi proizvod ili povraćaj novca. Ponosni smo da celokupnu vrednost plaćenog iznosa za naručene proizvode vraćamo pre zakonskog roka od 15 dana, i to odmah nakon prijema Izjave o odustanku od ugovora zaključenog na daljinu i naručenih proizvoda.
Detalji politike povraćaja

O brendu

Amore&Baci
Italijanski dizajn Nakita.
Brend priča o tradiciji, ženama i energiji. Ime izražava emocije i osećanja. Nakit priča priču i ona pripada onome ko nosi nakit. To je Amore&Baci, jedinstveni stil za svaku ženu...
Amore&Baci je nastao 2009. godine u godini kada su prvi privesci kreirani i prva kolekcija nakita dizajnirana da svakoj ženi pruži mogućnost da priča svoju priču i iskaže sopstvena osećanja i biće.  Modularan i izrazito svestran nakit, uvek drugačijeg oblika, govori strastveno i sa oduševljenjem o ličnosti svake žene koja ga nosi. Amore&Baci je ušao u svet prilagodljivog nakita, sa hiljadu mogućih kombinacija koji savršeno oslikava svrhu nakita. Od trenutka rođenja, Amore&Baci je dao veliki doprinos svetu umetnosti i komunikacije bez gubitka kvaliteta italijanskog dizajna posvećenog detaljima i inovativnim proizvodima.  Svaki komad nakita napravljen od strane najboljih zanatlija od srebra 925 finoće. Visoki standardi srebrnog nakita i italijanski dizajn su garanti kvaliteta za kupce. Amore&Baci kolekcija privezaka dopušta vam da sakupljate, menjate i dodajtete nove priveske vašoj jedinstvenoj narukvici, ogrlici ili prstenu, lako i kada god poželite. Kolekcija obuhvata stotine modela privezaka različitih boja i oblika za savršenu kombinaciju prilagođenu vašem uskusu.
Murano

Svi Murano stakleni privesci su vrhunskog kvaliteta, sertifikovani “Original Muraano Glss”. Perle kolekcije Murano su sve ručno proizvedene, a staklo prikazuje različite osobine u odnosu na okruženje i uslove u kojima je napravljeno, što je još jedan dokaz jedinstvenog ručnog rada kojim se nakit Amore&Baci izdvaja i ponosi. 
Svaki model je jedinstven i zavisi od uskusa i stila osobe koja ga nosi. Narukvice se lako mogu izmeniti dodavanjem i skidanjem privezaka u skladu sa izgledom i osećanjima. Izrazite se slobodno i zabeležite svaki trenutak vašeg života priveskom: rođendana, venčanja, putovanja, prijatelja, ljubimca, ljubavi i mnogo drugih… Takođe možete dati posebno značenje privesku za specijalne događaje u života. Raznovrsni privesci i jednostavan koncepr”uradi sama” čine Amore&Baci kolekcije poželjnim svim generacijama. Svaka žena će pronaći svoj jedinstven način za tumačenje privezaka Amore&Baci u zavisnosti od godina, ukusa i načina života.
Nega Nakita – Da biste sačuvali svaki Amore&Baci komad u izvornom stanju važno je da postupate srebrnom nakitu sa ljubavlju i pažnjom. Bilo bi dobro da izbegavate dodir sa vodom i ostalom tečnostima, takođe preporučeno je da nakit nosite nakon što vaše telo upije kreme i losione, i nakon prskaanja parfemaa i dezodoransa. Poželjno  je da nakit ne nosite prilikom teškog rada i da ga ne čistite sa hemikalijama.


Komentari