Muški Lotus Minimalist ručni sat

Muški Lotus Minimalist ručni sat Muški Lotus Minimalist ručni sat
Muški Lotus Minimalist ručni sat
Muški Lotus Minimalist ručni sat
Šifra: 18146/2

Raspoloživost: Na lageru

11.880 din.
1 - 2 radna dana
ILI
Gde kupiti:
Prodavnica Lokacija
Beograd - Banovo Brdo Mapa
Novi Sad - BIG Mapa
Proveri dostupnost
Opis

Detalji

Muški Lotus Minimalist ručni sat
Šifra proizvoda 18146/2
Brend Lotus
Pol Muški
Kolekcija Elegantni
Kolekcija Brenda Minimalist
Garancija 2 godine
Materijal kaiša Ne
Boja kaiša Srebrna
Širina kaiša N/A
Tip kopče kaiša Preklopna kopča sa sigurnosnom bravicom
Zamenljivost kaiša Nestandardni Ulaz
Materijal kućišta Čelik
Oblik brojčanika Okrugao
Dimenzija brojčanika 44 mm
Debljina kućišta 10 mm
Vodootpornost sata 5 ATM
Staklo Mineralno
Mehanizam Kvarcni
Kalibar mehanizma Miyota
Izloženi mehanizam Ne
Ušrafljujuća krunica Ne
Rotirajuća korona Ne
Prikaz vremena Analogni
Boja brojčanika Crna
Štoperica Ne
Dan Ne
Datum Ne
Mesec Ne
24 časovni indikator N/A
24 časovno vreme N/A
20 Sekundarna štoperica N/A
Vremenske zone Ne
Indikator dan/noć Ne
Luminacija Fosfor
Brzinometar Da
Osvetljenje Ne
Dostava i povraćaj

DOSTAVA NA TERITORIJI CELE SRBIJE

Nudimo besplatnu isporuku širom Srbije, sa besplatnom isporukom već sledeći dan. Ukoliko vam je potrebno da se pošiljka dostavi na određen dan, mi čemo vam organizovati isporuku bez dodatnih troškova.
Detalji načina isporuke

BESPLATNA DOSTAVA SLEDEĆI DAN

Poručite radnim danima do 13 časova i ostvarite privilegiju BESPLATNE dostave sledeći dan za porudžbine veće od 2.000 RSD.
Detalji načina isporuke

KLIKNI I POKUPI

Isporuka u prodavnici. Niste u mogućnosti da se uskladite sa kurirom ili želite prvo da probate vaš proizvod u prodavnici, izaberite opciju pokupi u prodavnici.
Detalji načina isporuke

POVRAĆAJ CELOKUPNOG IZNOSA NOVCA

Ne sviđa Vam se poručeni proizvod? Nema problema! Samo pošaljite nazad zajedno sa obrascem za odustajanje i dobijate celokupan iznos novca nazad.
Detalji politike povraćaja

SLOBODAN POVRAĆAJ PROIZVODA U ROKU OD 15 DANA

Na Poklon Dućan internet prodavnici imate pravo na zamenu za drugi proizvod ili povraćaj novca. Ponosni smo da celokupnu vrednost plaćenog iznosa za naručene proizvode vraćamo pre zakonskog roka od 15 dana, i to odmah nakon prijema Izjave o odustanku od ugovora zaključenog na daljinu i naručenih proizvoda.
Detalji politike povraćaja

O brendu

Lotus je brend pod kojim je Festina grupa započela svoje putovanje iz Španije 1980.godine i postala svetska časovničarska kuća danas. Lotus brend je poznat po dizajnu svojih proizvoda, orjentisanog na kosmopolitsku, urbanu i moderanu publiku. Odlučna ličnost Lotus brenda čini ga savršenim odgovorom na zahteve mlade publike koja želi da se izdvoji iz uobičajnog, koja voli lep izgled i dizajn i koja je svesna novina na tržištu, kako u stilu tako i u funkcionalnostima.
Ekskluzivan, moderan dizajn za savremen gradski i trendi stil. Izabrati Lotus nije samo izabrati sat, to je časovnik čija jedinstvena i karakteristična ličnost proizilazi iz inovativne tehnologije i kvaliteta materijala i dizajna. Savršen za život u gradu , danju i noć.
Lotus brend je oštar, ekskluzivan i visoko savremen, a njegovi modeli muških i ženskih satova nisu izuzetak. Kosmopolitski stil sa različitim gradskim trendovima, Lotus satovima daju jasan stav o osobi koja ih nosi i koja uživa u modelima prodornog stila i gradskog života.  Kvalitet materijala povlači paralelu sa jakom povezanošću brenda sa moto sportovima, i satovima dizajniranim za život u brzoj traci. Izabrati Lotus sat nije samo odabrati pouzadanost i estetski izgled,… Lotus brend nosi sa sobom nasleđe jedinstvenih inovacija, futurističke tehnologije i prepoznatljive ličnosti koja se izdvaja iz gomile. Bez obzira da li želite da obradujete sebe ili voljenu osobu jedinstvenim poklonom, pažljivo odabran Lotus sat iznosi vaš lični  samouveren stav ili  pokazuje dragoj osobi koliko je dobro poznajete.   

Komentari