Muški Hector H Ovalni Multifunction Crni Sportski ručni sat

Muški Hector H Ovalni Multifunction Crni Sportski ručni sat Muški Hector H Ovalni Multifunction Crni Sportski ručni sat
Muški Hector H Ovalni Multifunction Crni Sportski ručni sat
Muški Hector H Ovalni Multifunction Crni Sportski ručni sat
Šifra: 665448

Raspoloživost: Na lageru

Special Price 7.693 din.

Osnovna Cena: 10.990 din.

1 - 2 radna dana
ILI
Gde kupiti:
Prodavnica Lokacija
Indjija - Outlet Mapa
Proveri dostupnost
Opis

Detalji

Muški Hector H Ovalni Multifunction Crni Sportski ručni sat
Šifra proizvoda 665448
Brend Hector H
Pol Muški
Kolekcija Sportski
Kolekcija Brenda N/A
Garancija 2 godine
Materijal kaiša Ne
Boja kaiša Crna
Širina kaiša N/A
Tip kopče kaiša Ne
Zamenljivost kaiša Nestandardni Ulaz
Materijal kućišta Čelik
Oblik brojčanika Ovalni
Dimenzija brojčanika 47 mm
Debljina kućišta 12 mm
Vodootpornost sata 5 ATM
Staklo Mineralno
Mehanizam Kvarcni
Kalibar mehanizma Miyota
Izloženi mehanizam Ne
Ušrafljujuća krunica Ne
Rotirajuća korona Ne
Prikaz vremena Analogni
Boja brojčanika Crna
Štoperica Ne
Dan Ne
Datum Da
Mesec Ne
24 časovni indikator N/A
24 časovno vreme N/A
20 Sekundarna štoperica N/A
Vremenske zone Ne
Indikator dan/noć Ne
Luminacija Fosfor
Brzinometar Ne
Osvetljenje Ne
Dostava i povraćaj

DOSTAVA NA TERITORIJI CELE SRBIJE

Nudimo besplatnu isporuku širom Srbije, sa besplatnom isporukom već sledeći dan. Ukoliko vam je potrebno da se pošiljka dostavi na određen dan, mi čemo vam organizovati isporuku bez dodatnih troškova.
Detalji načina isporuke

BESPLATNA DOSTAVA SLEDEĆI DAN

Poručite radnim danima do 13 časova i ostvarite privilegiju BESPLATNE dostave sledeći dan za porudžbine veće od 2.000 RSD.
Detalji načina isporuke

KLIKNI I POKUPI

Isporuka u prodavnici. Niste u mogućnosti da se uskladite sa kurirom ili želite prvo da probate vaš proizvod u prodavnici, izaberite opciju pokupi u prodavnici.
Detalji načina isporuke

POVRAĆAJ CELOKUPNOG IZNOSA NOVCA

Ne sviđa Vam se poručeni proizvod? Nema problema! Samo pošaljite nazad zajedno sa obrascem za odustajanje i dobijate celokupan iznos novca nazad.
Detalji politike povraćaja

SLOBODAN POVRAĆAJ PROIZVODA U ROKU OD 15 DANA

Na Poklon Dućan internet prodavnici imate pravo na zamenu za drugi proizvod ili povraćaj novca. Ponosni smo da celokupnu vrednost plaćenog iznosa za naručene proizvode vraćamo pre zakonskog roka od 15 dana, i to odmah nakon prijema Izjave o odustanku od ugovora zaključenog na daljinu i naručenih proizvoda.
Detalji politike povraćaja

O brendu

Hector H je kolekcija satova za muškarce, sa autentičnim, snažnim, odvažnim dizajnom i provokativnim šarmom. Oni su čvrsti, pouzdani i pristupačni, za muškarce sa istančanim uskusom. Naziv brenda Hektor je počast hrabrom junaku koji je branio drevnu Troju, a danas brend vezuje sebe za današnje heroje vatrogasce Njujorka FDNY. Ovi muškarci koji su spremni da nesebično rizikuju svoje živote za druge su simbol hrabrosti koju brend prenosi kroz kolekcije satova. Ovi smelo oblikovani satovi simbolizuju večnost muškoh duha i pružaju  čvrstinu, autentičnost i muževnnost koju muškarci traže u muškom satu.

Kolekcija muških satova Hector sadrži hronografe, dualno vreme, modne satove, i za svakog ćete pronaći model sata koji zadovoljava njegov ukus. Svaki model Hector H poseduje kućište od hirurškog čelika, precizan kvarcni mehanizam i raznovrsnu ponudu kožnih, kaučuk ili kaiša od hirurškog čelika po pristupačnoj ceni i dve godine garancije.  Kada kažemo Hector H mislimo na sledeće: ovaj sat napravljen je od najjačih materijala i nikada vas neće izneveriti. Razvili su ga muškarci za muškarce, tako da se lako  identifikuju sa istim. Autentičnog su dizajna. Radnici kompanije Hector H kažu da time što nosite njihov sat, imate obavezu da podržite one koji se bore za sigurniji svet. Surovost: Tvoj Hector H sat je napravljen od najjaačih materijala koji te nikada neće izneveriti u važnim trenutcima. Muževnost: Razvijen od muškaraca za muškarce, Hector H satovi su jasno obeležje njihovog identiteta muškarca. Autentičan dizajn: Snažan, robustan i muški su neki od prideva koji karakterišu Hector H satove. Ovi satovi su jedinstveni, na muškom zglobu, izgledaju kao ni jedan drugi. Odanost: Odabir ovog sata je podrška onima koju se bore da svet bude sigurnije mesto za život.

Komentari